Wereld downsyndroomdag 2013

Om het 25-jarig bestaan van de Stichting Down Syndroom en Wereld Down Syndroom-dag 2013 te vieren heeft Kern Eindhoven-Helmond zondag 17 maart een familiedag georganiseerd in het zwembad de Tongelreep in Eindhoven. Regina Lamberts, directeur van de SDS, kwam ons verrassen met een heerlijke slagroomtaart. 

downdagregina

Door de grote opkomst was het niet mogelijk om in het zwembad allemaal bij elkaar te gaan zitten. Iedereen zocht zijn eigen plekje en er kon naar hartenlust gezwommen en gespeeld worden. Jong en oud bezochten meerdere malen de grote gele glijbaan, de familieglijbaan, de suisbuis en de turbotol om iedere keer weer gelanceerd te worden en kopje onder te gaan. Ook de hoge golven van het golfslagbad bezorgden de kinderen veel plezier. En voor de allerkleinste was er een lekker warm kinderbadje. Voor iedereen was er gratis friet met een snack, een drankje en een waterijsje. We kijken met veel plezier terug op een gezellige, fijne en warme familiedag. 

 downdaggroepsfoto

downdagfriet  downdageva  downdagijsje  

downdagbjorn  downdagzitten   downdagjongen

Zonder de financieële steun van het Coöperatiefonds van de Rabobank Eindhoven-Veldhoven en de Stichting gehandicaptenzorg Gewest Helmond was deze dag niet mogelijk geweest. Kern Eindhoven-Helmond is het Coöperatiefonds van de Rabobank Eindhoven-Veldhoven en de Stichting gehandicaptenzorg Gewest Helmond enorm dankbaar voor hun financieële steun!! 

downdagrabologo