Veldman & Wouters Begeleiding, Coaching en Advies

veldman

Veldman & Wouters biedt ouders en kinderen begeleiding, behandeling en advisering op het gebied van opvoeding, communicatie en interactie. Dit doen ze zowel voor kinderen met, als kinderen zonder verstandelijke beperking of autisme.

Mariëtte Veldman en Cindy Wouters zijn al jaren werkzaam binnen de sector voor auditief en communicatief beperkte kinderen en (jong) volwassenen. Sinds augustus 2015 zijn ze hun eigen bedrijf Veldman en Wouters gestart. Mariëtte werkt als logopedist-gebarendocent NmG en Cindy werkt als Praktisch Pedagogisch Gezinsbegeleider-gebarendocent NmG. Omdat ze een kleine organisatie zijn kunnen ze snel en flexibel inspelen op uw vragen.

In al hun activiteiten spelen communicatie en interactie een belangrijke rol. Communicatie is een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van kinderen, zowel voor het ontwikkelen van taal- en denkvaardigheden, als ook voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Maar bovendien kan communicatie vooral veel plezier opleveren voor ouder en kind. Een voorspoedige communicatieve ontwikkeling is echter niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Dit kan grote gevolgen hebben voor het contact en de interactie tussen ouder en kind. Graag ondersteunen ze daarom ouders, kinderen en professionals op dit vlak.

Een speciaal accent in hun aanbod heeft Ondersteunde Communicatie, in het bijzonder gebaren. Ze bieden verschillende vormen van gebarentrainingen aan, en ondersteunen ouders en kind in het omgaan met en toepassen van gebaren in de alledaagse praktijk.

Meer info: www.veldmanwouters.nl

Facebook: https://www.facebook.com/veldmanenwouteers?fref=nf

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/veldman-&;-wouters