Vakantiepark Puy la Gorge in Frankrijk

Vakantiepark Domaine de Puylagorge ligt in het mooie natuurgebied La Brenne (departement Indre, Midden Frankrijk). Het is dé plek voor mensen met en zonder een beperking of handicap, jong en oud, om onbeperkt te genieten van een vakantie. Op Puylagorge doet iedereen mee, telt iedereen mee. En wil je even niet meedoen, dan is dat ook goed. Je komt hier voor je plezier. 

Als ouders van een kind met een beperking vind je hier de rust en tijd voor jezelf. Tijd voor dat ene boek waar je maar niet aan toe kwam. Dat is genieten.
Als gezin met kinderen zonder beperking ben je hier even welkom. Puylaforge is een heerlijke vakantieplek voor iedereen.
Kinderen hebben hier een droomtijd met dieren, vriendjes, leuke doe-dingen en overal mensen die een oogje in het zeil houden. Spelen, gillen en hard lachen. Dat is vakantie. 

puylagorge groepsfoto

Groepsreizen met mensen met een beperking vinden hier de beste uitvalbasis om met elkaar het echte Franse leven te ontdekken. Vive la France!
Vakantiegangers zonder kinderen die zich gesteund willen voelen, heten ze buiten de schoolvakanties van harte welkom. Wie dat wil vindt er hulp en ondersteuning. 
En heb je geen beperking, maar ben je wel nieuwsgierig naar al het moois van Regionaal Natuurpark La Brenne te bieden heeft, kom dan ook buiten de schoolvakanties. De omgeving biedt geweldige mogelijkheden voor wandelaars en karpervissers. In alle rust geniet je hier op “het land van de duizend meren”.  
Het maakt dus echt niet uit, wie je bent en wat je kunt. Puylagorge is er voor jou! Meer informatie: http://www.puylagorge.eu/

Puylagorge luchtfoto  puylagorge tent 

Puylagorge vissen  puylagorge gezamelijke ruimte

Puy la Gorge is als een van de beste beoordeeld en won Highly Recommended Zoover 2013.