Stichting Heppie Geldrop

Voor kinderen is er niets leukers dan op vakantie gaan. Even een paar dagen fijne, ontspannende dingen doen en nieuwe vriendjes maken. Toch zijn er veel kinderen die er om heel verschillende redenen niet zomaar tussenuit kunnen. Bijvoorbeeld omdat er thuis geen geld voor is, of omdat ze een stoornis of achterstand hebben waardoor extra begeleiding bij het spelen nodig is. Bij Heppie vinden ze dat juist die kinderen een superleuke vakantie verdienen.

Heppie organiseert gezellige vakanties en weekenden voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar. Spelen, ravotten en ontspannen in een leuke groep van leeftijdgenootjes. En tegelijkertijd is er alle aandacht en zorg voor elk individueel kind. Positieve ervaringen in een geborgen sfeer, dat typeert de vakanties en weekenden van Heppie. 

Een leuke tijd hebben staat bij Heppie voorop. De intensieve begeleiding en positieve werkwijze tijdens de vakanties en weekenden zorgt niet alleen voor waardevolle herinneringen, maar draagt vaak ook bij aan de ontwikkelingen van het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden van het kind. Zo wordt samen spelen nog leuker!  Kijk voor meer info op www.heppie.nl 

{youtube}WTMjmXoKWvM{/youtube}