Sinterklaasmiddag Summa College 2015

Studenten van de opleiding maatschappelijke zorg van het Summa College Welzijn Eindhoven hebben een onvergetelijke Sinterklaasmiddag georganiseerd.

sint 2015 c

Op woensdagmiddag 25 november werden alle kinderen en hun ouders-verzorgers door vrolijke Pieten bij het Summa College in Eindhoven ontvangen. Bij binnenkomst was er limonade en een kopje koffie of thee met een lekker taai-taai-popje. Na gezwaaid te hebben naar de Piet buiten in het bootje werden de kinderen verdeeld in 3 groepen. De studenten hadden goed nagedacht over het programma waardoor het voor jong en oud, met of zonder beperking, mogelijk was aan alles deel te nemen. De kinderen mochten knutselen, gymen, pizza’s maken en bij Sinterklaas op bezoek. Bij de Pietengym was er een heus pakjesparcours uitgezet. Samen met de Pieten renden de kinderen, onder luid gejuich van de ouders, zo vlug mogelijk het parcours over. Na de eerste ronde zat de spirit er goed in en gingen de kinderen vol enthousiasme voor ronde twee en ronde drie. Als beloning kregen de kinderen een echt Pietendiploma. Bij de bakpiet mochten de kinderen pizza’s beleggen. Voordat de pizza’s de ovens ingingen werden ze nog wel even genummerd zodat iedereen van zijn of haar eigen gemaakte pizza kon smullen. Bij Sinterklaas kregen de kinderen een cadeautje met een persoonlijke noot van de Sint. Op het einde van de dag was er nog even tijd om een groepsfoto te maken om daarna met rode wangetjes en de vele indrukken naar huis te gaan.

Namens alle kinderen en ouders/verzorgers willen wij de studenten van het Summa College Welzijn intens bedanken voor hun enorme inzet, voelbare betrokkenheid en de professionele organisatie. Dank jullie wel voor deze overgetelijke middag!!! 

Meer foto’s zijn te downloaden via: https://picasaweb.google.com/meulendijks.judith/SinterklaasSumma2015?authuser=0&;authkey=Gv1sRgCPOV66eW37PtywE&feat=directlink

sint 2015 a

sint 2015 b