Sinterklaasmiddag 2016

Wat was het weer een gezellig Sinterklaasfeest. Bijna 50 kinderen waren naar het Summacollege gekomen om er samen met de pieten en Sinterklaas een feest van te maken. En een groot feest werd het!

Sinterklaas 2016

Eerst werden alle kinderen en de ouders welkom geheten door Sinterklaas in de collegezaal. Daarna gingen ze in drie groepen uiteen naar de Pietengym, pepernoten bakken in de grote keukens en naar Sinterklaas. Bij de Pietengym moesten de kinderen pakjes over daken brengen en in een schoorsteen gooien. In de grote keukens mochten ze zelf pepernoten bakken en een pietenmuts maken. En tot slot wist Sinterklaas over ieder kindje iets leuks te vertellen. Aan het einde van de middag kregen alle kinderen nog een cadeautje van de Sint en werd hij uitgezwaaid. 

Studenten van het Summacollege heel erg bedankt!!! Wat hebben jullie er een groot feest van gemaakt! En Sinterklaas wat ontzettend fijn dat u weer zoveel tijd heeft vrijgemaakt voor onze kinderen!

Deze feestelijke middag is mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van het Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven!! Waarvoor onze hartelijke dank.