Playtray voor Stokke Tripp-Trapp stoel

De Playtray is een handig tafelblad voor op de Tripp Trapp kinderstoel. Met dit eetblad kan je kindje gezellig met je mee-eten aan tafel. Maar ook op andeere plaatsen in huis zoals in de tuin, de huiskamer of de zithoek schuif je de tripp trapp stoel met tafelblad veilig en gezellig bij. De playtrai is ook een speelblad, want het is groot genoeg om te verven, kleuren of te spelen. De opstaande rand voorkomt dat eten, drinken of speelgoed op de grond valt. 

tafelblad tripp trapp 1 

De Playtray is erg eenvoudig te plaatsen op de Stokke Tripp Trapp. Het blad glijdt makkelijk langs de zijkanten van de stoel en schuift automatisch op zijn plaats. Het hoeft niet nog eens extra vastgezet te worden. Verwijderen gaat net zo makkelijk waardoor de Playtray snel weer schoongemaakt kan worden. Het materiaal, een sterk kunststof, is goed bestand tegen stoten van kinderbestek en speelgoed. 

tafelblad tripp trapp 2

De Playtray past over alle beugels van de Stokke Tripp Trapp. Zowel op de vertrouwde houten beugels als op de nieuwe kunststof beugels. Standaard wordt ook een riempje meegeleverd waarmee je een extra bescherming kan creëren mocht je de playtray zonder beugel gebruiken. Deze riem wordt zowel aan de stoel als aan de playtray tafekbakd bevestigd en komt tussen de benen van het kind. Zo kan je kind niet zomaar van de stoel glijden. Verkrijgbaar in de kleuren wit, tranparant, zwart en rood. De Playtray is te koop bij de meeste babyspeciaalwinkels.