Medische problemen op een rij

Michel Weijerman heeft een nieuw boek geschreven, speciaal voor ouders van kinderen met downsyndroom. Michel Weijerman is de kinderarts die lange tijd Chef de Clinique van de kinderpoli van het Amsterdamse VUmc was én de verantwoordelijke voor de Downpoli aldaar. Sinds oktober 2009 werkt hij bij het Rijnland Ziekenhuis om daar o.a. de Down-poli aldaar uit te bouwen, en hij werkt aan een proefschrift over het syndroom van Down.

Dit boekje is speciaal geschreven voor ouders. Niet iedere ouder wil zelf actief alle medische ontwikkelingen of problemen volgen. Zij wachten liever de controles bij de kinderarts af. Bijvoorbeeld omdat ze van hun kindje willen genieten zonder aan allerlei medische problemen te worden herinnerd die het mogelijk helemaal niet krijgt. Maar voor ouders die dat wel willen, hebben de auteurs de meest voorkomende medische problemen bij kinderen met Downsyndroom, uitgaande van de nieuw te verschijnen richtlijn, op een rij gezet. Vanaf de eerste levensmaand tot en met de tienerjaren. Zo blijf je op de hoogte en kun je de stappen van de kinderarts en andere behandelaars goed volgen.

Verder lezen en bestelllen kan via www.hebikdat.nl ofwww.artsenvoorkinderen.nl. Of bestel met korting op http://www.downsyndroom.nl/medischeproblemenopeenrij.