Kidsleep

Is je kind elke ochtend veel te vroeg wakker? Staat hij al vroeg naast je bed? De Kidsleep biedt uitkomst. De vrolijke Kidsleep kinderwekker/kleuterklok geeft met een verlicht plaatje aan of het al tijd is om op te staan. Met de Kidsleep kinderwekker leert je kind spelenderwijs zelfstandig op de juiste tijd uit bed te komen. 

 Kidsleep

Het werkt heel simpel en eenvoudig: het klokje heeft twee plaatjes: één van een konijntje dat met een rugzakje buiten wandelt en één van een konijntje dat lekker in zijn bedje ligt te slapen. Afhankelijk van de instelling, brandt er een lampje achter een van de plaatjes. Als je kind wakker wordt, hoeft je kind alleen maar naar de vrolijke wekker te kijken welk plaatje verlicht is om te weten of het al tijd is om uit bed te komen.  

Het lampje van Kidsleep blijft de hele nacht aan zodat het tevens als een nachtlampje dienst doet. Aan het lampje zet een digitaal klokje dat in te stellen is als op de “uitbed-tijd”. De Kidsleep kan ook als wekker worden gebruikt, met of zonder geluid. Deze functie is leuk voor schoolgaande kinderen zodat ze spelenderwijs leren omgaan met een wekker. De Kidsleep is in roze of blauw te koop bij www.kidsleep.nl en bij www.bol.com