• Welkom

  Welkom

  KERN EINDHOVEN-HELMOND is een regionale en onafhankelijke afdeling van Stichting Down Syndroom. Via deze site wil Kern Eindhoven - Helmond je informeren over de activiteiten die ze organiseert en vind je er allerlei informatie rondom het syndroom van down. Kern Eindhoven-Helmond is actief in de regio Zuidoost Brabant. Lees Verder
 • Wat we doen?

  Wat we doen?

  KERN EINDHOVEN-HELMOND informeert en ondersteunt ouders/opvoeders en zorgverleners over de mogelijkheden die er in de omgeving zijn om de opvoeding en begeleiding van kinderen met down syndroom te vergemakkelijken. Ook organiseren ze (ouder)bijeenkomsten, activiteiten en evenementen   Lees Verder
 • 1
 • 2

Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die Downsyndroom Eindhoven aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Downsyndroom Eindhoven kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Downsyndroom Eindhoven behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom
Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van Downsyndroom Eindhoven. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Downsyndroom Eindhoven. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.