GPS polsbandje (looqi)

Het zijn vooral de momenten in speeltuin, pretpark, winkelcentrum, strand of op vakantie wanneer je je echt ongerust maakt als je kind uit je gezichtsveld verdwenen is. Voorkom paniek en ongerustheid dankzij de Looqi polsband of Looqi sleutelhanger raak je je kind nooit meer kwijt. Waar je ook bent!!

Slimme polsband met cool design
De Realtime GPS Looqi polsband bestaat uit een kunststof casing die niet alleen sterk is, maar ook nog eens een prettig draagcomfort garandeert. Naast een witte of zwarte casing kun je kiezen uit een overslijtbare ‘Nato’ band in 9 verschillende hippe kleuren. Een cool design en mooi om te dragen, dat overtuigt elk kind. De Looqi polsband is vervaardigd uit kwalitatieve stootvaste materialen en is waterdicht. Hierdoor funtioneert Looqi probleemloos. In elke omstandigheid. Voor wie geen polsbandje wil dragen is er ook een Looqi gps sleutelhanger. 

                                Looqi
Altijd in contact danzij een handige app. De handige Looqi app op uw smartphone of tablet stelt u in staat om op een Googlemaps plattegrond het signaal van de Looqi polsband te volgen. De positionering heeft een maximale afwijking van slechts 1 meter. Daarmee weet u op elk moment precies waar uw kinderen zich bevinden. De Loogi app beschikt over tal van extra faciliteiten om u te waarschuwen of om de historie te bekijken. Wanneer de batterij opgeladen dient te worden, krijgt u automatisch een melding op uw app. Dit geldt eveneens wanneer de Loogi polsband niet goed functioneert. De Looqi gaat ongeveer € 80,00 kosten en is medio december leverbaar.  Meer informatie: www.looqi.com

                                                   looqi app