FarmCamps

FarmCamps zijn kindvriendelijke, natuurlijke familiecampings op werkende boerderijen. Bij FarmCamps logeer je met vrienden, familie en collega’s in luxe safaritenten. Glamping op en top! FarmCamps zijn kleinschalige, intieme boerderijen met veel rust en ruimte. Kinderen kunnen spelenderwijs het boerenleven verkennen, boerderijdieren verzorgen en onwijs lekker buitenspelen. Hutten bouwen, vissen, skelteren, klimmen en klauteren op tractor banden, slingeren in de hooi en bij warm weer lekker spetteren onder de sproeiers! 

Op FarmCamps ontsnap je met je familie en vrienden uit je drukke, dagelijkse leven om lekker samen te genieten van het platteland en het leven op een boerderij . Een FramCamps boerderijvakantie is een indrukwekkende, leerzame belevenis voor kinderen. De FarmCamps boerderijen bieden heel veel afwisseling, tenslotte is ieder boerenbedrijf anders, maar het comfort, de gastvrijheid en het vertrouwde gevoel is altijd en overal gelijk. Bovendien is een FarmCamps vakantie altijd even familievriendelijk geprijsd. Bij FarmCamps kun je logeren op akkerbouwers, (biologische) melkveehouders en veehouderijen. Lees meer over deze leuke FarmCamps boerderijen op www.farmcamps.nl 

{youtube}8WwcGc-b-Us{/youtube}

Bij FarmCamps logeer je in volledig ingerichte safaritenten van maar liefst 50m2. Op iedere FarmCamp boerderij staan dezelfde safaritenten met identieke inrichting. Je kunt een 4-persoons safaritent boeken of een 6-persoons safaritent, deze zijn ook beide identiek in afmeting en inrichting.  

{youtube}UDnIC_g_0JA{/youtube}

 Lees meer over de diverse FarmCamps boerderijen door het hele land op http://www.farmcamps.nl/Boerderijen.html