Autostoel met extra ondersteuning

autostoelCarrot 3 autostoel met extra ondersteuning en voor alle kleine Houdini’s

Is uw kind een kleine Houdini en komt hij steeds los uit de gordels of heeft uw kind meer ondersteuning nodig dan de standaard autostoel kan bieden? Maak dan kennis met de Carrot 3 autostoel.   

De Carrot 3 geeft de juiste ondersteuning aan kinderen die bijvoorbeeld onvoldoende spiercontrole in de nek, de romp, de heupen en/of de benen hebben. Met opties als zijdepelotten een een abductieklos kan extra ondersteuning eenvoudig gerealiseerd worden. De standaard set zitverkleiners kunnen door middel van de klittenbandbevestiging zo bevestigd worden dat deze prettig zitten. De standaard 5-puntsgordel, voorzien van bandbeschermers, geeft daarnaast extra steun en veiligheid waardoor de kleine Houdini’s niet meer uit de gordels kunnen ontsnappen. 

autostoelcarrot 3 maat s met standaard zitverkleiners v3

Standaard is de Carrot 3 uitgerust met:

  • zitting met 10 cm in hoogte instelbare rugleuning
  • zitdiepteverstelling 3,5 cm
  • in hoogte instelbare hoofdsteun
  • set zitverkleiners met klittenbandbevestiging
  • 5-punts fixatie met bandbeschermers
  • Afneembare en wasbare hoezen
  • Gordelgeleiders, links en rechts


Carrot 3 groeit mee!

Uw kind groeit en dan is het uiteraard zeer wenselijk als de autostoel mee groeit. Zowel de diepte van de zitting als de hoogte van de rugleuning kunnen vergroot worden tot een lichaamslengte van maar liefst 160 cm! 

autostoel carrot 3 autostoel gemonteerd aan draaiplaat gedraaidKleine kinderen kunnen de beentjes laten rusten op de zitverlenging. Als het kind groter is kan gebruik gemaakt worden van de in hoogte instelbare voetsteun.

Door deze accessoires maakt de Carrot 3 het mogelijk om lange tijd plezier van de autostoel te hebben. Groeit uw kind, dan groeit de Carrot 3 mee! Met de zit- en rugverlengers en de voetsteunen welke in 3 maten verkrijgbaar zijn creëert u eenvoudig en voordelig de juiste autostoel voor uw kind. Meer info:http://www.onbeperktinbeweging.nl/nl/kinderen-met-een-beperking/autostoel/carrot-3-1

  

autostoel spreidbroek recaro young sportklein

Autostoel voor spreidbroek

Zit uw kindje in een spreidbroek, dan kan het lastig zijn een geschikte autostoel te vinden. B&S heeft in samenwerking met de importeur de Recaro Young Sport aangepast zodat ook deze kinderen veilig van A naar B gebracht kunnen worden.
Meer informatie: 
http://www.onbeperktinbeweging.nl/nl/kinderen-met-een-beperking/autostoel/autostoel-spreidbroek

B&S kan zich bij uitstek de specialist noemen op het gebied van het vervoeren van kinderen. Of het nu gaat om een standaard autostoel, een complete op maat gemaakte autostoel of een fixatiesysteem.
B&S heeft een groot assortiment aan hulpmiddelen; zoals loophulpmiddelen, aangepaste buggy’s, fietsen, etc. 

Bs loopfiets   BS kinderbed uitgeklapt plus ingeklapt  Bs duofiets  BS aangepaste buggy tride zijaanzicht groen

Vele hulpmiddelen kunnen voor vergoeding in aanmerking komen. Hiervoor kunt u bij het WMO loket van uw gemeente informeren wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Kijk voor meerdere informatie op de site van B&S: http://www.onbeperktinbeweging.nl/nl/