• Welkom

  Welkom

  KERN EINDHOVEN-HELMOND is een regionale en onafhankelijke afdeling van Stichting Down Syndroom. Via deze site wil Kern Eindhoven - Helmond je informeren over de activiteiten die ze organiseert en vind je er allerlei informatie rondom het syndroom van down. Kern Eindhoven-Helmond is actief in de regio Zuidoost Brabant. Lees Verder
 • Wat we doen?

  Wat we doen?

  KERN EINDHOVEN-HELMOND informeert en ondersteunt ouders/opvoeders en zorgverleners over de mogelijkheden die er in de omgeving zijn om de opvoeding en begeleiding van kinderen met down syndroom te vergemakkelijken. Ook organiseren ze (ouder)bijeenkomsten, activiteiten en evenementen   Lees Verder
 • 1
 • 2

Lichtgewicht WOOM-bike

Vindt jouw kind het ook zo spannend om zonder zijwieltjes te leren fietsen?
Onze zoon gaf bij het aanleren van het fietsen, zonder zijwieltjes, veel weerstand; hij vond het erg spannend en was bang te vallen. We hebben eindeloos geoefend maar het lukte niet. Herkenbaar?

De Woom-bike was voor ons de oplossing!
De Woom-bike is een lichtgewicht fiets waardoor deze makkelijker te hanteren is. Hij heeft een lage instap en gemakkelijk in te knijpen handremmen. 

Bij de Kleine Spaak in Harderwijk hebben we voor twee maanden (€ 20,00 per maand) bewust een kleinere maat fiets gehuurd. (wel met de afspraak na de huurperiode een nieuwe fiets bij de Kleine Spaak te kopen). Met de kleinere maat kon onze zoon heel goed met de voeten op de grond en kon hij zo eerst zelfvertrouwen opbouwen bij het aanleren van het fietsen. Tot onze verbazing ging het met de Woom-bike ineens heel snel. Bij De Kleine Spaak zijn we heel erg fijn geholpen. Een echte aanrader.
Meer info: http://www.dekleinespaak.nl/woom-bikes.